Praktikant søges til kampagnearbejde

4 August 2017

Vi har allerede fundet én, men vi har brug for to til at udgøre teamet, der skal hjælpe med en kampagne ifm kommunalvalget til november. Vi kaster os nemlig ud i forsøget på at få valgt flere kvinder ind. Så har du ifm. dine studier mulighed for at tage en praktik eller være studentermedhjælp er det dig vi leder efter.

Vi har ved de to sidste kommunalvalg kørt lignende kampagner, så der er gode erfaringer at bygge på. Kvinderådet arbejder kønspolitisk ikke partipolitisk, så kampagnen retter sig mod alle partier.

Du vil komme til at arbejde i Kvinderådets sekretariat i centrum af København i tæt samarbejde med os andre i sekretariatet og en, der ligesom dig, skal hjælpe med kampagnen. Du skal bl.a. arbejde med sociale medier, pressehenvendelser, udarbejde nyhedsbreve, indhente materiale og statistik til pressen – vi fordeler opgaverne efter hvad du kan og har lyst til.

Du kan læse journalistik, sociologi, kommunikation, statskundskab el. lign.

Praktikken løber fra aug/sept til nov/dec – vi er fleksible - med et timeantal på 20-30 timer pr. uge, det kan variere fra uge til uge og nogle timer kan ligge sen eftermiddag og tidlig aften.

Du skal selv finde ud af med dit studie om et praktikophold hos os er meritgivende. Praktikken er ulønnet og retter sig derfor mod SU berettigede studerende.

Send nogle linier om dig selv og dit cv til kvr@kvinderaad.dk så hurtigt du kan, vi holder nemlig samtaler løbende. Har du spørgsmål kan du ringe til Majken Lundberg på 3312 8087/6095 5535 – også i weekenden.


Niels Hemmingsens gade 10 Postboks 1069, 1008 Kbh. K Tel/fax.: 3312 8087/3312 6740
Udgiv indhold